LogoZavo 4 kl

Volgende activiteiten

Geen evenementen

Waar kan een leerling het best de praktijk leren? Op de werkvloer waar hij later terecht kan komen natuurlijk. Daarom heeft ZAVO met diverse bedrijven een samenwerking opgezet zodat onze leerlingen de praktijk kunnen leren in de praktijk.

Lees meer...

ZAVOs got talent ZAVO zet in op talent. We vinden het ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen zeer belangrijk - en binnen de grote ZAVO-familie zijn de talenten, ook bij de leerkrachten, bijzonder divers. In de lente wordt het grasveld van campus Hoogstraat voor één dag omgetoverd tot een heuse festivalweide met snackstalletjes, back-stage-area en een groot podium, waarop onze podiumbeesten kunnen schitteren voor een laaiend enthousiast publiek. 

 

2015 ZAVO's got talent

 

Herbeleef ZAVO's got talent (ZAVO rock 2015) via dit sfeerfilmpje

Kom op maandag 22/5 om 19.30 uur naar CC De Factorij (Zaventem) en geniet van het unieke toonmoment "MOLILI", een project voor het vak esthetica van onze 6de jaars Economie-Moderne Talen, Economie-Wiskunde en Wiskunde -Wetenschappen!

 

De voorstelling is gratis, maar graag inschrijven via deze LINK! Bij aanvang meldt u zich aan en ontvangt de zaaltickets. Inschrijven kan tem vrijdagavond 19/5.

 

Molili onlineversie lage resolutie

De spannendste typecursus van het universum

Elk jaar groeit het aantal leerlingen op ZAVO die schoolonderwijs volgen met de laptop en die daarvoor een eigen toestel in handen hebben. Om ervoor te zorgen dat iedereen degelijk en professioneel met dit toestel kan omgaan, bieden wij nu op ZAVO TypePlanet aan. Eerst overlopen we even kort de geschiedenis van het typen.

Lees meer...

Binnen deze onderwijsactiviteit maken we het mogelijk voor de leerkracht om samen met de leerlingen op een creatieve manier aan de slag te gaan met de leerstof. We creëren met andere woorden een krachtige leeromgeving waarin talenten, competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van elke leerling centraal staan. Een aantal vakoverschrijdende eindtermen zoals doorzettingsvermogen, zorgzaam zijn, respect tonen, enz. komt eveneens aan bod. We zetten daarbij vooral in op creativiteit, exploreren, kritisch denken, initiatief nemen en samenwerken.

Lees meer...