LogoZavo 4 kl

Voor de 1ste jaars en nieuwe leerlingen

De leerlingen van het 1ste jaar brengen voor 7 juli volgende documenten binnen:

• origineel getuigschrift
  • kopie van het eindrapport juni
  • BaSO‐fiche
  • extra zorg (attesten, verslagen,...) (mag gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Over de laptops

De laptop verkoop voor de nieuwe leerlingen zal plaatsvinden op woensdagnamiddag 7/09/16 tussen 13u en 18u , verdere info zie laptopbrochure.

BELANGRIJK : laptopverkoop op woensdag 7 september van 13u tot en met 18u
breng het contract in tweevoud ingevuld en ondertekend mee naar het verkoopmoment.

Voor iedereen

Op maandag 4 september gaan we terug van start. Vrijdag 1 september is het pedagogische studiedag en hebben de leerlingen vrij. Alle leerlingen worden op onderstaande uren verwacht (dit geldt zowel voor campus Groenstraat als campus Hoogstraat):

• 1ste en 3de jaar ‐‐> 08.25 uur
  • 2de en 4de jaar ‐‐> 09.15 uur
  • 5de, 6de en 7de jaar ‐‐> 10.05 uur
  • De eerste schooldag eindigt voor alle leerlingen om 15u35!

Onthaalbrochures

• 1ste graad
  • 2de graad ASO en 3de graad ASO
  • 2de graad TSO-BSO en 3de graad TSO-BSO