LogoZavo 4 kl

Volgende activiteiten

Geen evenementen

Inschrijvingen 2017

Stage of sollicitatie?

Voor al je vragen over stages op ZAVO kan je mailen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor al je vragen over sollicitaties kan je mailen naar

Karen Schillebeeckx op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer weten over ZAVO Secundair?

Wil je leren hoe het ZAVO-schoolteam over drie campussen heen voor hun leerlingen het verschil maakt? Ben jij benieuwd welke kansen je kan vinden in de schaduw van de nationale luchthaven? Is ZAVO voor jou de volgende stap in je schoolcarrière?
Je bent hier op de juiste plaats. Welkom! We wensen je een aangenaam bezoek aan onze schoolsite.
Heb je nog vragen, kan je altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eens langskomen.

Zavo is tijdens de vakantie opnieuw bereikbaar vanaf maandag 21 aug (t.e.m 31 aug 2017) en dit van 8.30-12.00 uur tot 13.00-16.00 uur (woensdag tot 12.00 uur).

Ter info:

  • Infobrochure nieuwe leerlingen 1ste jaar
  • In deze jaarkalender vindt u alle belangrijke data voor het komende schooljaar.
  • Met de bus naar ZAVO?
  • Meer weten over de boekenverkoop? Zoals elk jaar werkt de school samen met Studieshop.be voor het bestellen van de schoolboeken. De schoolboeken dienen voor 15 juli besteld te worden indien u zeker wilt zijn dat de boeken voor 1 september thuis geleverd worden. De geplaatste bestelling wordt vanaf 15 augustus verstuurd. U kan bestellen door te surfen naar www.studieshop.be en de verschillende stappen te volgen. Kies zeker de juiste richting! Bij de boeken van aardrijkskunde staat de nieuwe versie van de atlas. Indien u reeds een atlas hebt, kan u deze gebruiken en hoeft u geen nieuwe atlast aan te kopen.

 

Zoeken

Nuttige links

facebook button

 smartschoolknop s1 

 drieklank s1 

Onderwijskiezer logo2014 300px baselinewit

ZAVO-gemeenschap

zavobasisknop ZAVO - BasisschoolMartijntjeknop

 Kinderopvang